نوشتن کتاب هم مانند تمام فنون دیگر دارای سبک های مختلفی است ، برای آشنایی کلی با این موضوع با ما همراه باشید:
سبک توضیحی
سبک نگارش توضیحی یکی از رایجترین روشهای نگارش است. وقتی نویسنده کتاب سبک توضیحی را انتخاب میکند، سعی میکند به توضیح یک مفهوم بپردازد تا اطلاعات از خود وی دامنه وسیعی از خوانندگان با تواناییهای مختلف انتقال یابد. نگارش توضیحی حاوی نظرات نویسنده نیست و بیشتر بر حقایقی تاکید دارد که مقبولیت عامه دارند. مثلاً توضیح یک مفهوم در ریاضی و آمار.
سبک توصیفی
نگارش توصیفی را میتوان در کتابهای داستان پیدا نمود هرچند در مکتوبات غیرداستانی نیز این سبک استفاده شده است (برای مثال، خاطرات و کتاب راهنمای سفر). هنگامی که نویسندهای به سبک توصیفی مینویسد،در حقیقت در حال نقاشی کردن کلمات هستند تا بتوانند فرد، مکان یا چیزی دیگر را برای مخاطبینشان به تصویر بکشند. نویسنده احتمال دارد که از استعاره یا آرایههای ادبی دیگر استفاده کند تا از طریق حواس پنچگانه اصلی درک و تصویر ذهنی خود را به بهترین شکل ممکنه نمود دهد. اما مولف سعی نمیکند مخاطبین خود را با توصیف ساده هر آنچه دقیقا میبیند متقاعد کند، بلکه رنگ و لعابی ادبی و زیبا نیز به آن میبخشد.
نگارش متقاعد کننده یا مجاب کننده
نگارش متقاعد کننده یکی از سبکهای نگارشی اصلی در مقالات دانشگاهی و علمی است. وقتی نویسندهای از سبک نگارشی متقاعد کننده استفاده میکند، سعی در این دارد تا عقیده یا موقعیت را چنان بیان کند تا مخاطب متقاعد شود. سبک متقاعد کننده شامل نظرات مولف و سوگیریهای ذهنی او نیز میتواند باشد که خود میتواند شامل قضاوتها و دلایلی باشند که مولف برای متقاعد نمودن مخاطب از آنها استفاده میکند.
سبک نگارش روایتی
سبک نگارشی روایت، تقریباً همیشه برای نگارش آثار طولانی خواه داستانی و خواه غیرداستانی استفاده میشود. هنگامیکه مولف از این سبک استفاده میکند علاوه بر اینکه قصد انتقال اطلاعات را دارد بلکه، سعی میکند داستانی را بسازد که در آن عناصری مانند شخصیتها، تعارضات و مکان رخداد و امثال آن نیز باشد.
نویسنده های جوان و تازه کار برای چاپ کتاب در کرج ، پخش کتاب در کرج و فروش کتاب در کرج با مرکز پخش کتاب صلاحی تماس بگیرید ، ما با سال ها پیشینه کاری و برپایی نمایشگاه کتاب در کرج در دیده شدن شما کمک بسزایی میکنیم.
نظرات (0)